Με τον Μόνο έγιναν 7 ...οι υπέροχοι

Με τον Μόνο έγιναν 7 ...οι υπέροχοι
9 Σεπτεμβρίου 2015, 14:30
A+ A-
Αλλη μια σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΚ Χαλκίδας

Η ΑΕΚ Χαλκίδας δεν σταματά να ταράζει τα νερά στη φετεινή μετσγραφική περίοδο και τελευταίο απόκτημά της είναι ο Γιώργος Μόνος.


Με τον τερματοφύλακα του πρωταθλητή ΑΟΧ, οι παίχτες που ήρθαν στην ΑΕΚ και έπαιζαν την πρ. περίοδο στην Α' κατηγορία έγιναν 7 και φαίνεται ότι ο στόχος της διοίκησης του Γιάννη Ελευθεριάδη είναι να κάνει ...υπέροχη την ιστορική ομάδα στο πρωτάθλημα όπου προβιβάστηκε πριν από λίγες μέρες μετά από μπαράζ, ξαναπαίζοντας στους "μεγάλους" της Εύβοιας μετά από 17 χρόνια.

Σημειώνουμε ότι τα κιτρινόμαυρα έχουν ήδη φορέσει ο Αντώνης Μπισμπικόπουλος (από τη Μακρυκάπα), ο Γιώργος Τσιβίκας (ΑΟΧ), ο Παναγιώτης Πατρινός (Αυλίδα), ο Χρήστος Παριανός (Ερέτρια) και ο Γρηγόρης Παπαδέδες με τον Γιάννη Μεταξά (Ολυμπιακός Χ.).

Εκτός από τους 6 παραπάνω που αγωνίστηκαν στη μεγάλη κατηγορία φέτος, μεταγράφηκαν στην ΑΕΚ, ακόμη, ο πολύπειρος τερματοφύλακας Κώστας Μπόλμπασης (από την ΑΕΧ), ο υψηλόσωμος στόπερ Γιώργος Σεφέρης (Παπάδες), και οι νεαροί Γ. Χνάρης (Ερμήλιος), Τάσος Βούλγαρης (Λήλας), Ν. Μοκάνου (Σκύρος).

Επιστροφή