Τον έπιασαν στη Θήβα με ένα χάπι και ανακάλυψαν ότι καλλιεργούσε χασίς στην Κέρκυρα
Τον σταμάτησαν αστυνομικοί για έλεγχο στη Θήβα, το πρωί της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου και το συνέλαβαν γιατί βρήκαν πάνω του ένα ναρκωτικό δισκίο, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.
Στη συνέχεια όμως φορτώθηκε μεγαλύτερες κατηγορίες, αφού διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του, στην Κέρκυρα, καλλιεργούσε χασίς. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας Έλληνας, ηλικίας 21 ετών.
Μετά την σύλληψή του στη Θήβα, ενημερώθηκε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του μόνιμου τόπου κατοικίας του, στην Κέρκυρα, αστυνομικοί του οποίου έκαναν έρευνα στο σπίτι του.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στην αυλή του σπιτιού έξι δενδρύλλια κάνναβης μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από 1,65 έως 1,75 μέτρα το καθένα. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν 258 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας ξύλινος τρίφτης κάνναβης, ένας ναργιλές και ένα ποτιστήρι, που χρησιμοποιούταν για το πότισμα των δενδρυλλίων.
Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.



















