Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Ιωάννας Κατσουλάκη στο Μπούρτζι Καρύστου
Στο ενετικό φρούριο της Καρύστου παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Αντίστιξη» η Ιωάννα Κατσουλάκη. Εμπνευσμένη από έναν μουσικό όρο, η φωτογράφος προτείνει τη δική της οπτική εκδοχή της αντίστιξης, αλλά ταυτόχρονα προβάλλει στον θεατή εικόνες μνήμης, σκέψης και συναισθημάτων.
Στις φωτογραφίες της τον πρώτο λόγο έχουν το χρώμα και η έντονα νοσταλγική ατμόσφαιρα. Έρημοι χώροι ζωντανεύουν μέσα από τα χρώματα και συνυπάρχουν αντιστικτικά με χώρους συνεύρεσης, χώρους εργασίας και αντικείμενα που διακριτικά υπενθυμίζουν την ανθρώπινη παρουσία.
Την επιμέλεια της έκθεσης έκανε η Ιωάννα Βασδέκη. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 13 Σεπτεμβρίου.




















