Επίθεση με αυγά σε Κώστα Λαπαβίτσα και Αλεξάνδρα Τσανάκα

Επίθεση με αυγά σε Κώστα Λαπαβίτσα και Αλεξάνδρα Τσανάκα
30 Αυγούστου 2015, 09:43
A+ A-
"Είστε όλοι ξεφτίλες" φώναζε ο δράστης στους δύο τέως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 
Επίθεση με αυγά δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου στην πλατεία Καπνεργάτη, στην Καβάλα, οι τέως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρα Τσανάκα και Κώστας Λαπαβίτσας, λίγο πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση της νεοσύστατης παράταξης "Λαϊκή Ενότητα", όπου έχουν πλέον ενταχθεί και οι δύο.

Την ώρα που ο κ. Λαπαβίτσας και η κ. Τσανάκα παραχωρούσαν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ ένας άγνωστος νεαρός (φωτό) πέταξε δύο αυγά προς το μέρος τους. Στη συνέχεια ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, κατά το οποίο ο «δράστης» και οι δύο πρώην βουλευτές αντάλλαξαν λεκτικούς χαρακτηρισμούς. 

«Θα 'πρεπε να ντρέπεστε», φώναζε ο νεαρός ενώ όταν τον πλησίασαν για να του ζητήσουν τον λόγο ο κ. Λαπαβίτσας και ο πρώην βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ  Ηλίας Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν επίσης παρών στο επεισόδιο, τους αποκάλεσε «ξεφτίλες». 

«Δεν ξέρεις τι λες, δεν ξέρεις αν είσαι όρθιος ή ξαπλωμένος», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο Κώστας Λαπαβίτσας στον νεαρό, καθώς εκείνος απομακρυνόταν. Δείτε το σχετικό βίντεο με το επεισόδιο.

Επιστροφή