Παραμύθι για μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο Ορέστης Μακρής

Παραμύθι για μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο Ορέστης Μακρής
2 Αυγούστου 2015, 12:46
A+ A-
Παράσταση του έργου "Ο Τζακ και η φασολιά". 

Μια παράσταση για παιδιά που θα χαρούν και οι μεγάλοι, θα παρουσιαστεί στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής» στο Πάρκο Λαού.  Πρόκειται για την παράσταση «Ο Τζακ και η φασολιά», σε σκηνοθεσία Χάρη Σώζου.

Το έργο «Ο Τζακ και η φασολιά» είναι ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο παραμύθι αγγλικής προέλευσης που πρωτοεκδόθηκε στο Λονδίνο το 1807. Μας αφηγείται την Ιστορία του Τζακ ενός ζωηρού , σκανδαλιάρικου, επιπόλαιου και απερίσκεπτου αγοριού και το πέρασμα του στην Ωριμότητα.

Παίζουν οι Νίκος Μυτιληναίος, Κατερίνα Καστάνη, Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος, Κωνσταντίνος Καραγάνης, Σοφία Ντουμάνη, Κατερίνα Χιντηράκη.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ (γενική είσοδος), 8 ευρώ (για παιδιά και άνεργους). Η τιμή προπώλησης είναι 8 ευρώ για όλους. Η προπώληση γίνεται στον θερινό κινηματογράφο REX, 10 με 2 το μεσημέρι και 6 με 11 το βράδυ.

Επιστροφή