Διαβεβαιώσεις ότι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας

Διαβεβαιώσεις ότι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας
21 Ιουλίου 2015, 10:36
A+ A-
Από τον πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. στο Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη.
Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ Ηρακλή Δρούλια συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, προκειμένου να συζητηθούν θέματα των κτιριακών υποδομών των σχολικών μονάδων του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς και του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας .

Ο κ. Δρούλιας επεσήμανε στον Δήμαρχο τη βεβαιότητά του ότι μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με το ελληνικό κράτος θα εξασφαλιστούν οι πιστώσεις για την ομαλή εξέλιξη του έργου του Νοσοκομείου Χαλκίδας , προκειμένου από τον Σεπτέμβριο να συνεχιστούν οι εργασίες.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι κατά το ίδιο διάστημα αναμένεται να συνεχιστούν οι εργασίες κατασκευής του 23ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας στα Δύο Δένδρα (συμβατικού αντικείμενου 505.000 ευρώ), του Νηπιαγωγείου Λουκισίων (συμβατικού αντικειμένου 538.000 ευρώ) , καθώς και του 4ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ν. Αρτάκης (συμβατικού αντικειμένου 443.000 ευρώ).

Επιστροφή