Η κυβέρνηση κάνει δημοψήφισμα και η αστυνομία συλλήψεις
Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή 26 Ιουνίου οι στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.
Κατά την διάρκεια της εξόρμησης συνελήφθησαν 15 άτομα, εκ των οποίων 13 Έλληνες και δύο αλλοδαποί. Το πιο σοβαρό αδίκημα διέπραξε ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και κακόβουλη βλασφημία.
Άλλος ένας Έλληνας συνελήφθη για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και τέλος ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν για παραεμπόριο.