Η άποψη του Τσάμαρη για το δημοψήφισμα

Η άποψη του Τσάμαρη για το δημοψήφισμα
27 Ιουνίου 2015, 14:01
A+ A-
Τι έγραψε στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος.

Εναντίον της απόφασης της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοψήφισμα είναι ο δημοτικός σύμβουλος του Χρήστου Παγώνη Κώστας Τσάμαρης.

Σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε ότι η κυβέρνηση πετά την μπάλα στην εξέδρα ζητώντας από το λαό να αποφασίσει σχετικά με το σχέδιο συμφωνίας των δανειστών.

Το post του δημοτικού συμβούλου έχει ως εξής:

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο, και όχι απο την εξέδρα!

Λυπάμαι πραγματικα φίλοι μου για τις ραγδαίες αυτές πολιτικες εξελίξεις. Λυπάμαι πραγματικα που η Κυβέρνηση αυτή δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν κατάφερε να φέρει ένα αποτέλεσμα παρ οτι ο κόσμος την στήριξε για να χτυπάνε τους ζούρναδες και η κυρία Μερκελ να χορεύει. 

Φίλοι μου, ολοι γνωρίζουμε πως σε έναν αγώνα η οποιαδήποτε ομάδα υποχρεούται να φέρει ένα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ και ΟΧΙ να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Το αποτέλεσμα βέβαια ποτε δεν μπορείς να το ξέρεις απο την αρχη, ομως οπως και να εχει, ειναι ένα αποτέλεσμα και δεν περιμένεις το γκολ να το βάλει η εξέδρα!

Αποτυχία, Ανικανότητα, Ελλειψη διαπραγματευτικου λόγου, Αδυναμία κινήσεων, μερικές κουβέντες που έρχονται στο μυαλο μου και που ειναι η ουσία του σημερινού αποτελέσματος, αφου κάποιοι δεν μπόρεσαν να ειναι ηγέτες και να πάρουν αποφάσεις! Γιατι οι πραγματικοί ηγέτες παίρνουν αποφάσεις και δεν φοβούνται να κριθούν γι αυτές.

Τέλος θα ήθελα να πω σε όλους οτι, είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε πραγματικα το σωστο και δεν θα αφήσουμε να υπάρξει κανένας διχασμός στην χώρα μας!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ!!

Επιστροφή