Δεν την πιάνει το μάτι από τα ...νύχια!
26 Ιουνίου 2015, 09:30
Η Ναταλία, το eye mani και η νέα συνεργασία.
Από τα πιο hot trends του καλοκαιριού που έχει κλέψει καρδιές, όπως και της Ναταλίας Γερμανού είναι το eyeball ή αλλιώς evie eye manicure που φέρνει τα μάτια στα νύχια μας.

Η Ναταλία είναι από τις πρώτες που το καθιέρωσε αν και πάντα αγαπούσε την κλασική μονοχρωμία στα νύχια της.

Η παρουσιάστρια το τόλμησε αφού είναι κάτι διαφορετικό, καλοκαιρινό και φυσικά έτσι δεν θα την «πιάνει το μάτι».
Είναι αλήθεια πως πολλές διάσημες κυρίες της showbiz φορούν κοσμήματα με ματάκια ώστε να μην τις ματιάζουν όμως το eye mani θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον φέτος το καλοκαίρι.
Οσο για την Ναταλία που το καθιέρωσε από τις πρώτες, δεν την έπιασε το κακό το μάτι, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Ε TV για 1+1 χρόνο.
Οσο για την Ναταλία που το καθιέρωσε από τις πρώτες, δεν την έπιασε το κακό το μάτι, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Ε TV για 1+1 χρόνο.
Από την καινούρια σεζόν αναλαμβάνει ένα νέο μαγκαζίνο από τη 1.00 το μεσημέρι μέχρι τις 4.00 το απόγευμα βάζοντας τη σφραγίδα της στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, ενώ θα συνεχίσει και την εκπομπή της «Μη χανόμαστε».
Η τρίωρη μεσημεριανή εκπομπή θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και η γνωστή παρουσιάστρια ήδη έχει ξεκινήσει, μαζί με τα στελέχη του καναλιού, την αναζήτηση της ομάδας που θα την πλαισιώσει και η οποία θα αποτελείται από επαγγελματίες του δημοσιγραφικού και καλλιτεχνικού χώρου.
Το νέο εγχείρημα της Ναταλίας θα την φέρει απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη (Alpha) και πιθανόν και στην Τατιάνα Στεφανίδου (Star) αν δεν προκύψουν αλλαγές στην ώρα μετάδοσης για την εκπομπή «Μία».




















