Καλλίγραμμες κοπέλες "μονομάχησαν" στο pole dancing

Καλλίγραμμες κοπέλες μονομάχησαν στο pole dancing
2 Ιουνίου 2015, 17:08
A+ A-
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διεξήχθη αγώνας στο συγκεκριμένο χορό με τον ...στύλο.
Κάποτε ο χορός pole dancing ήταν συνηθισμένος σε μπαράκια μόνο για άντρες, αλλά πλέον διαδόθηκε και το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου για πρώτη φορά στην Ελλάδα καλλίγραμμες κοπέλες «μονομάχησαν» για τον τίτλο της καλύτερης χορεύτριας, στο πρώτο Pole Battle Tricks που διεξήχθη στη χώρα μας.

Ο χορευτικός αγώνας διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη και πολλές αιθέριες υπάρξεις συμμετείχαν στην πρώτη «μάχη» του pole dancing στην Ελλάδα. όμορφα κορίτσια, με καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα κορμιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας μοναδικό θέαμα στο Pole Battle Tricks, το οποίο για πρώτη πρώτη φορά διεξήχθη στην Ελλάδα. 



Ο χώρος του παλαιού αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης για ένα βράδυ μετατράπηκε σε έναν χώρο όπου καλλίγραμμες κοπέλες «κονταροχτυπήθηκαν» για να αναδειχθεί η καλύτερη χορεύτρια στην Ελλάδα.

Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο Pole Battle Tricks απόλαυσαν τα νεαρά κορίτσια να κάνουν ακροβατικά τρικ και ασκήσεις που απαιτούν ευλυγισία και καλογυμνασμένα σώματα. Δείτε στις φωτογραφίες για τι θέαμα μιλάμε.




Επιστροφή