Διπλάσιες οι πωλήσεις της MLS

Διπλάσιες οι πωλήσεις της MLS
23 Μαΐου 2015, 18:17
A+ A-
Ετοιμάζει το δικό της Diamond

Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης παρουσίασε για ένα ακόμη τρίμηνο, 11ο στη σειρά, η MLS. Η ελληνική εταιρεία ψηφιακών τεχνολογιών πέτυχε να αυξήσει κατά 106% τα έσοδά της κατά το α' τρίμηνο του 2015 καθώς διαμορφώθηκαν στα 6,76 εκατ. ευρώ από 3,28 εκατ. ευρώ πέρυσι. 

Τα κέρδη μετά τους φόρους παρουσίασαν άνοδο 31% και ανήλθαν σε 1,02 εκατ. ευρώ έναντι 0,78 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων διαμορφώθηκαν σε 1,87 εκατ. ευρώ έναντι 1,64 εκατ. ευρώ πέρυσι, αυξημένα κατά 14%. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, η MLS καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις πωλήσεις tablets το 2015 στην ελληνική αγορά, ενώ δημιουργεί μία νέα σειρά smartphones με την επωνυμία «Diamond» (Διαμάντι), το πρώτο εκ των οποίων θα κυκλοφορήσει στην αγορά πολύ σύντομα.

Επιστροφή