Πράξη αγάπης από τις "Μαμάδες στη Χαλκίδα"
15 Μαΐου 2015, 18:49
Φιλανθρωπική εκδήλωση από Ομάδα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.
Οι "Μαμάδες στη Χαλκίδα" είναι μια ομάδα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία πλέον αριθμεί περίπου 1500 μέλη-γονείς. Η ομάδα συστάθηκε εθελοντικά και με αγάπη προκειμένου να γίνεται ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, συμβουλών και καλών πρακτικών σε θέματα που αφορούν γονείς και παιδιά.
Την Κυριακή 24 Μαΐου και για 2η συνεχή χρονιά, οι "Μαμάδες στη Χαλκίδα" διοργανώνουν την «Πράξη αγάπης Vol.2», στις 10 το πρωί, στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του Δημαρχείου Χαλκίδας, στην παραλία.
H εκδήλωση έχει αποκλειστικά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που ενισχύεται από ψυχαγωγικά και ενημερωτικά στοιχεία, με σκοπό να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης (όπως τρόφιμα κυρίως, ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, κλπ) τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες συμπολιτών μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας και στήριξης.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται δρώμενα προκειμένου να ψυχαγωγηθούν οι μικροί μας φίλοι που θα μας επισκεφθούν για να συνδράμουν,όπως δημιουργική απασχόληση με animateur, zumba, μπαλονοκατασκευές και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Επίσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης και οι παρευρισκόμενοι θα γλυκαθούν με κεράσματα!



















