Ο Μητροπολίτης έκανε μάθημα στα παιδιά του 5ου Γυμνασίου

Ο Μητροπολίτης έκανε μάθημα στα παιδιά του 5ου Γυμνασίου
12 Μαΐου 2015, 15:51
A+ A-
ο Σεβασμιώτατος εξήγησε στους μαθητές την Ακολουθία της Προσκομιδής. 
Κατόπιν προσκλήσεως του θεολόγου καθηγητή του 5ου Γυμνασίου Αντώνη Χαϊδούτη, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Χαλκίδας, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του Σχολείου.

Στα πλαίσια της πρακτικής διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών, ο Σεβασμιώτατος εξήγησε στους μαθητές την Ακολουθία της Προσκομιδής και απάντησε σε απορίες των παιδιών.

Μάλιστα συνεννοήθηκαν με τον θεολόγο κ. Χαϊδούτη και τους Ιερείς της Ενορίας, να  λειτουργήσουν στον Ιερό Ναό την Τρίτη 12 Μαΐου, ώστε τα παιδιά να ζήσουν την ομορφιά της Ορθόδοξης Θείας Λειτουργίας και να προετοιμαστούν για να κοινωνήσουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού.


Επιστροφή