ΧΑΛΚΙΔΑ: Έπιασαν δύο κλέφτες αμέσως μετά την κλοπή
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Εύβοιας συνέλαβαν δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 25 ετών, το βράδυ της Πέμπτης 30 Απριλίου, λίγη ώρα μετά την διάπραξη κλοπής σε σπίτι 32χρονου, στη Χαλκίδα.
Οι δύο άντρες διέρρηξαν το σπίτι του 32χρονου και άρπαξαν χρηματικό ποσό 1500 ευρώ και ένα αλυσοπρίονο, αξίας 250 ευρώ. Ωστόσο δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν άμεσα επιστάμενες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.