Έκθεση έργων από τους δασκάλους του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας
Την Παρασκευή 17 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα Αριστοτέλης στο δημαρχείο Χαλκίδας (παραλία), πραγματοποιούνται τα εγκαίνια έκθεσης έργων των δασκάλων του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας. Η έκθεση έχει διπλό σκοπό. Ο πρώτος είναι καλλιτεχνικός, να παρουσιάσει το έργο των διδασκόντων. Ο δεύτερος είναι η οικονομική ενίσχυση του Εργαστηρίου.
Στην έκθεση παρουσιάζονται εικαστικά έργα (πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, κοσμήματα, φωτογραφίες, κεραμικά) που δείχνουν το εκφραστικό εύρος και την καλλιτεχνική ποιότητα όσων διδάσκουν στο Εργαστήρι.
Ταυτόχρονα καθ ΄όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα διατεθούν λαχνοί, για να μπορέσει να στηριχτεί οικονομικά το Εργαστήρι. Οι δάσκαλοι του προσφέρουν επιλεγμένα έργα τους για την πραγματοποίηση λαχειοφόρου αγοράς.
Τα έσοδα από τη λαχειοφόρο αγορά θα δοθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Εργαστηρίου που είναι εκπαιδευτικοί, πολιτιστικοί και καλλιτεχνικοί. Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μυταράς προσφέρει στη λαχειοφόρο δύο μεταξοτυπίες για να ενισχύσει την προσπάθεια.
Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ. Η αξία των λαχνών είναι 5 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: Σάββατο και Κυριακή Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11:30 το βράδυ και καθημερινές (11-2 το πρωί και 7:30-11:30 το βράδυ
Συμμετέχουν με έργα τους οι: Δημήτρης Μυταράς, Άκης Γκούμας, Γιώργος Ζαφειρίου, Γιάννης Ζιώγας, Ρένα Γρίβα-Καραχάλιου, Γιώργος Καραχάλιος, Κώστας Μίχαλος, Τάνια Μπουντρή, Χαρίκλεια Μυταρά, Τάκης Πουλόπουλος, Πέτρος Χριστούλιας, Γεωργία Γκρεμούτη.




















