Έκλεψε την παράσταση η αστυνομικίνα που συνόδευε την Σταμάτη
8 Απριλίου 2015, 07:15
Δείτε ολόσωμη φωτογραφία και διαβάστε σχόλια στο Twitter, που μιλάνε για ...κόλαση.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη στους εισαγγελείς Ντογιάκο και Πεπόνη, καθώς οι φήμες έλεγαν πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επρόκειτο να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά.
Κάμερες, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι ήταν συγκεντρωμένοι στην Αστυνομική Διεύθυνση περιμένοντας την μεταγωγή της κρατούμενης, αλλά μόλις έφτασε δεν ήταν μόνο η κρατούμενη Βίκυ Σταμάτη που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον.
Τα φλας των φωτογράφων συγκέντρωσε και η καλλονή αστυνομικός που τη συνόδευε, μία νεαρή κοπέλα με ανεπιτήδευτη ομορφιά, χωρίς καθόλου μακιγιάζ, με τα μαλλιά πιασμένα πρόχειρα και με... τα ρούχα της δουλειάς.
Η αστυνομικίνα έλαμψε και προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Διαδίκτυο. «Προτείνω κι εγώ την αστυνομικίνα της Σταμάτη για επόμενη Λάρα Κροφτ» και «Το δρρρρρράμα μίας κυρίας.......η αστυνομικίνα πάντως είναι ΚΟΛΑΣΗ» ήταν μερικά από τα πιο... κόσμια σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter.

