Επίκαιροι ύμνοι και ομιλία για την Συγχώρεση και την Αγάπη
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Μεγάλη Εκκλησιαστική Εκδήλωση για τη Μεγάλη Εβδομάδα, την Τετάρτη 1 Απριλίου. Την εκδήλωση διοργανώνει εδώ και χρόνια η Ιερή Μητρόπολη Χαλκίδας, προετοιμάζοντας και με αυτό τον τρόπο τούς πιστούς, για τα μεγάλα γεγονότα των Παθών και της Αναστάσεως του Χριστού.
Η Εκδήλωση, την οποία προλόγισε ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Ευσταθίου, Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης, έγινε στο ιερό ναό Αγίας Παρασκευής, παρουσία πλήθους κόσμου.
Ο Χορός Ψαλτών του Συλλόγου Ιεροψαλτών Νομού Ευβοίας «Ο παπά Γιώργης Ρήγας", υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη και Καθηγητή Μουσικής Γεωργίου Γερογιάννη, απέδωσε επίκαιρους Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.
Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιερής Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ο οποίος πραγματεύθηκε επίκαιρη ομιλία με υπέροχα θεολογικά νοήματα και θέμα: " Από την Συγγνώμη στην Αγάπη".























