Ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ στα Ψαχνά
Μια μεγάλη ομάδα υποδέχεται σήμαρα (ώρα 6) στα Ψαχνά ο Ηρακλής. Δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο με αντίπαλο την πρωτοπόρο στη βαθμολογία ΑΕΚ.
Δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Εύβοιας που θέλει θετικό αποτέλεσμα για να αποφύγει τον απ' ευθείας υποβιβασμό. Ο κ. Φυντάνης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αφού τραυματίες είναι οι Πουλάκος, Μπαλαράμπε και ανέτοιμοι οι Ίβκοβιτς, Κόσουτιτς, Κοτίτσας. Επίσης ο Ραπτάκης είναι στο όριο καρτών (6 κίτρινες) και πιθανόν να προφυλαχτεί . Αγνωστο είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί και ο Γουόρντεν που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.
Με την ΑΕΚ αναμένεται να κάτσει κάτω από τα δοκάρια ο Χαλκιδέος Γιάννης Ανέστης (φωτό). Ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας έχει μαζί του στην αποστολή των κιτρινόμαυρων τους: Ανέστη, Βούρα, Ανάκογλου, Αραβίδη, Γροντή, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Ντούνη Μ., Πλατέλλα, Ρόβα, Σαρρή, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον, Κρισάντους