Ο Γιώργος Αμυράς έκανε ποδήλατο στη Χαλκίδα

Ο Γιώργος Αμυράς έκανε ποδήλατο στη Χαλκίδα
17 Μαρτίου 2015, 20:00
A+ A-
Συμμετείχε στον αγώνα Enduro Mountain Bike.

Από την παραλία Χαλκίδας, στο στρογγυλό, δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα ποδηλασίας Mini Enduro και Enduro Mountain Bike, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου, με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 60, με ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, παρόντος και του δημοσιογράφου της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα», Γιώργου Αμυρά, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα, καθώς είναι γνωστός για τη δράση του αλλά και την αγάπη για το ποδήλατο.

Η εκκίνηση των αθλητών έγινε ανά εξάδες, με κατεύθυνση το κάστρο του Καράμπαμπα, όπου αναμετρήθηκαν ατομικά , με «αντίπαλο» το χρονόμετρο, σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές.

Στη φωτογραφία πάνω ο Γιώργος Αμυράς με την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη και κάτω στιγμιότυπο από την εκκίνηση του αγώνα.


Επιστροφή