ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για απόπειρα κλοπής σε σπίτι
Συμμορία την οποία αποτελούσαν τρεις τσιγγάνοι και ένας Αλβανός επιχείρησε να κάνει κλοπή σε σπίτι ιδιοκτησίας 44χρονου στη Χαλκίδα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου, με πρωταγωνιστές δύο τσιγγάνους, ηλικίας 27 και 15 ετών, μία 32χρονη τσιγγάνα και έναν 22χρονο Αλβανό, οι οποίοι κατέφθασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του 44χρονου.
Εκεί ο 22χρονος και ο 15χρονος διέρρηξαν την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα, με σκοπό την κλοπή, ενώ οι συνεργοί τους (ο 27χρονος και 32χρονη) τους περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο κρατώντας τσίλιες.
Όπως φαίνεται όμως, οι τσιλιαδόροι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, αφού στο σπίτι μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν και συνέλαβαν όλους τους δράστες.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών στην τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων .