Σούπα με λαχανικά και νουντλς
23 Ιανουαρίου 2015, 02:00
Χρειάζομαι:
• 1 λίτρο νερό
• 3 κουταλιές ελαιόλαδο
• 150 γραμ. νούντλς ή φιδές
• 4 φέτες ζαμπόν
• 100 γραμ. μανιτάρια σε φετούλες
• 2 καρότα κι ένα κολοκύθι σε κυβάκια
• 1 κρεμμύδι σε φετούλες
• 1 μικρό μπρόκολο σε φλορέτς
• 1 κουταλάκι κάρυ
• Πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
Τι κάνω:
Σε κατσαρόλα σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι, το καρότο και το κολοκυθάκι. Προσθέτω το νερό και σιγοβράζω για 10 λεπτά. Προσθέτω το ζαμπόν, τα μανιτάρια, τα ζυμαρικά και το μπρόκολο καρυκεύω και βράζω ακόμη 10 λεπτά.
Υπέροχες και καυτές
της Δήμητρας Παναγιωτοπούλου
Χρειάζομαι:
• 1 λίτρο νερό
• 3 κουταλιές ελαιόλαδο
• 150 γραμ. νούντλς ή φιδές
• 4 φέτες ζαμπόν
• 100 γραμ. μανιτάρια σε φετούλες
• 2 καρότα κι ένα κολοκύθι σε κυβάκια
• 1 κρεμμύδι σε φετούλες
• 1 μικρό μπρόκολο σε φλορέτς
• 1 κουταλάκι κάρυ
• Πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
Τι κάνω:
Σε κατσαρόλα σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι, το καρότο και το κολοκυθάκι. Προσθέτω το νερό και σιγοβράζω για 10 λεπτά. Προσθέτω το ζαμπόν, τα μανιτάρια, τα ζυμαρικά και το μπρόκολο καρυκεύω και βράζω ακόμη 10 λεπτά.