Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά σε Θήβα και Ορχομενό
Συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 49 και 24 ετών, σε περιοχές της Βοιωτίας, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες, κατά τη διάρκεια ελέγχων από αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Βʼ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας στον 49χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά 39 ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε περιοχή του Ορχομενού, από αστυνομικούς της Αʼ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας στον 24χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, τα οποία περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.