Δύο τσιγγάνοι έκλεψαν είδη αξίας 100 ευρώ από κατάστημα της Χαλκίδας
Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 34χρονης , η οποία διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες στη Χαλκίδα.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο τσιγγάνων και συγκεκριμένα μίας 40χρονης και ενός 27χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Οι δράστες της κλοπής μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 30 Νοεμβρίου μπήκαν στο κατάστημα και έκλεψαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, διάφορα είδη, αξίας 100 περίπου ευρώ, ενώ ακολούθως τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.