Τραυματίστηκε και αστυνομικός στο πολύνεκρο τροχαίο των Βαγίων Βοιωτίας
Στο πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα ( διαβάστε εδώ την είδηση), που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας, έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα και τραυματίστηκε σοβαρά 40χρονος αστυνομικός.
Όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση της Αστυνομίας, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος Έλληνας, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 40χρονο αστυνομικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ο οποίος, μαζί με άλλους αστυνομικούς, ενεργούσε εκτροπή των κινουμένων προς Λιβαδειά οχημάτων, στο τόπο του ατυχήματος.
Ο 40χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και στην συνέχεια σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.
Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά συγκρούστηκαν βυτιοφόρο και τρακτέρ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι οδηγοί τους, 61 και 42 χρόνων αντίστοιχα, κάτοικοι Βαγίων Βοιωτίας και οι δύο.
Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στο σημείο του ατυχήματος, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος, παρέσυρε και σκότωσε έναν 47χρονο από τη Βέροια, ο οποίος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, για να προσφέρει βοήθεια στους οδηγούς του τρακτέρ και του βυτιοφόρου, οι οποίοι την ώρα εκείνη παρέμεναν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους.




















