Ο ΑΟΧ ξέφυγε κι άλλο ...χάρη στην Καστέλλα

Ο ΑΟΧ ξέφυγε κι άλλο ...χάρη στην Καστέλλα
1 Νοεμβρίου 2014, 20:10
A+ A-
Στο 93 ισοφαρίστηκε ο Ολυμπιακός και τον έφθασε η Ερέτρια - Νέα νίκη της Χαλκίδας χωρίς να δεχθεί γκολ - Πρώτη ήττα της Δροσιάς.
Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σκορ και το φινάλε , έκανε ...ματσάρα τον αγώνα Καστέλλα-Ολυμπιακός, που έληξε ισόπαλος 3-3 και στέρησε στη λήξη 2 βαθμούς από τους ερυθρόλευκους με αποτέσμα να μείνει ακόμη πιο πίσω από τον ΑΟΧ (φωτό) που δεν ...χάνει βαθμούς, ούτε τρώει γκολ. Τους ερυθρόλευκους έπιασε στη δεύτερη θέση ο Απόλλων της Ερέτριας που κέρδισε τη Σκύρο, ενώ η Αρτάκη ξεπέρασε τη Δροσιά υποχρεώνοντάς τη στην πρώτη της ήττα.


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 1-0

Την 7η συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο ΑΟΧ χωρίς να δεχθεί πάλι γκολ και με το νέο τρίποντο ξέφυγε κι άλλο στη βαθμολογία αφού μεγάλωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 6 βαθμούς (βλέπε εδώ). Φτωχή σε σκορ η σημερινή νίκη της Χαλκίδας μ' ένα γκολ που πέτυχε ο Βαλκάνος (22'), αλλά η υπεροχή της σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν εμφανής απέναντι στη φιλότιμη ομάδα των Λουκισίων.



ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 3-3

Συναρπαστικη εξέλιξη είχε το ματς στην Καστέλλα, όπου η τοπική ομάδα έδειξε ότι είναι ικανή να κάνει ζημιές φέτος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό και κατάφεραν να μετουσιωσουν σε γκολ δυο φάσεις που δημιουργησαν στην αντίπαλη εστία και προηγήθηκαν 2-0 τρία λεπτά μετά το πρώτο ημίωρο από γκολ που σημείωσαν ο Τζαμίχας (η μπάλα άλλαξε πορεια χτυπώντας στο πόδι του Αγγελάτου) και ο Μήτρου. Οι ερυθρόλευκοι αφού ...συνήλθαν από το σοκ κατάφεραν να πάνε στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα μειώνοντας το σκορ ακριβώς με τη λήξη του 45λεπτο  με ένα γκολ που πέτυχε ο "μικρός" (του Λάμπρου) Παναγιώτης Σκριβάνος. Ο Ολυμπιακός,  που μπήκε στο Β' ημίχρονο με δυο αλλαγές (Ν. Μεταξάς και ο μεγάλος Σκριβάνος στη θέση του Αγγελάτου και του Δάσκου), ανέβηκε αισθητά στη συνέχεια. Αρχισε να πιέζει αισθητά και μέσα σε διάστημα 7 λεπτών (64'-71') έκανε την ανατροπή με δυο γκολ από κεφαλιές ...βολίδες του Τσολάκου και του Μαστροκώστα. Στις καθυστερήσεις, όμως, από εκτέλεση φάουλ του τερματοφύλακα Κηρόπουλου η μπάλα έφθασε στην περιοχή των φιλοξενούμενων που αδράνησαν, ο Γκάβαλης πάσαρε στον προωθημένο Μπασινά κι αυτός ισοφάρισε σε 3-3. Μάλιστα οι γηπεδούχοι παραλίγο να έπαιρναν και τη νίκη στην επόμενη επίθεση αλλά ο Μπαλαμπάνης που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γκόγκο απέτυχε να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-0

Πολύ καλή παρουσιάστηκε η Αρτάκη και κέρδισε δίκαια τη Δροσιά έστω κι αν χρειάστηκε να πάρει το τρίποντο μ' ένα γκολ που σημειώθηκε λίγο πριν το τελευταίο  σφύριγμα του διαιτητή κ. Βρακά.  Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΝΑ είχε την υπεροχή αλλά δεν έκανε ιδιαιτερα καλές φάσεις. Στην επανάληψη ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του και ειδικά μετά το 70' άρχισε να πιέζει πιο πολύ και ...δικαιώθηκε στο 87' όταν ο Αποστόλης  Κάραλης που είχε προωθηθεί κι αυτός από την άμυνα στην επίθεση βρέθηκε σε θέση βολής και μ' ένα έξυπνο σουτ  πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ντουμάνη σημειώνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.



ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ 3-0

Στο πρώτο-χρονικά- ματς της 7ης αγωνιστικής η ομάδα της Ερέτριας δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στους νησιώτες και πήρε τη νίκη με γκολ που πέτυχαν ο Μώρος (19'), ο Τόρα (40') και ο Γιάννης Σταματάκος (83΄). Η Σκύρος είχε κάποιες καλές στιγμές επιθετικά αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει θετικά.




Επιστροφή