40 γκολ σε δυο αγώνες!

1 Νοεμβρίου 2014, 16:16
A+ A-
Για το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣΕ.
Με 40 γκολ φόρτωσαν τα αντίπαλα δίχτυα δυο ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣΕ. Οι αγώνες ήταν για την πρώτη αγωνιστική και έγιναν στις 25 Οκτωβρίου στα γήπεδα Αιδηψού και Αλιβερίου.

Με 23-0 (!) νίκησε η ομάδα Παίδων του Ταμυναϊκού την αντίστοιχη της συνενωμένης του Αία Χαλκόιδας με τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου. Οκτώ παίκτες πέτυχαν τα γκολ και ήταν οι: Μ. Λύκος (5), Δ. Νικολάου (4), Λ. Θεοδωρακόπουλος (1), Πόμαρες (7), Μ. Λύκος (3), Γ. Μωλές (1) και Α. Νικολάου (2).

Σκορ μαμούθ πέτυχε και η ομάδα της Αιδηψού (ΟΠΑ/ΑΟ Αιδηψού) κερδίζοντας με 17-0 την αντίστοιχη της ΑΕ Ταξιαρχη/ΑΟ Ωρεών. Τα γκολ σημείωσαν οι: Ι.-Α. Κυριάκου, Χ. Μαυρούτσικος, Α. Χασανάζ (από 3), Ε. Πλανγκάζ, Ι. Αλεξανδρής (από 2) και Β. Γάσπαρης, Α. Στεργίου (από 1).

Επιστροφή