Στην Κωνσταντινούπολη ο Σίμος Κεδίκογλου
Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε το τριήμερο 19-21 Οκτωβρίου ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου , ως επικεφαλής της Επιτροπής Νομικών και Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.
Ο βουλευτής συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου ΟΣΕΠ και της Μόνιμης Επιτροπής Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου, με αντικείμενο την εξέταση σχεδίου κοινής δράσης.
Ο Σίμος Κεδίκογλου στην ομιλία του τόνισε, ότι η εμβάθυνση της οικονομικής συνεργασίας μπορεί να εδραιώσει την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας ως μια ζώνη ανάπτυξης και νέων ευκαιριών επενδύσεων κάτι που προϋποθέτει να ξεπεραστούν οι διαφορές μας και να βελτιωθεί η ομαδική δουλειά με περισσότερο διάλογο και μεγαλύτερη ετοιμότητα για κατανόηση και συμβιβασμό.




















