Ημερίδα για αρτοποιούς στην Κάρυστο

Ημερίδα για αρτοποιούς στην Κάρυστο
22 Οκτωβρίου 2014, 11:52
A+ A-
Την διοργάνωσε το Σωματείο Αρτοποιών Εύβοιας, που αποφάσισε να αγκαλιάσει όλο το νόμο.
​Καθολική ήταν η συμμετοχή των αρτοποιών από τα Στύρα , το Μαρμάρι και την Κάρυστο στην ημερίδα που διοργάνωσε, στην Κάρυστο, το Σωματείο Αρτοποιών Εύβοιας, σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο επαγγελματοβιοτεχνών, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου.

Από την διοίκηση του σωματείου ήταν παρόντες ο πρόεδρος Ιωάννης Παπαθανασίου, ο αντιπρόεδρος Ακύλας Βούργιας και το μέλος Διαμαντής Τσαμπάσης. Παρών ήταν και ο Ηλίας Θαλάσσης, πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Εύβοιας.


Από την ενημέρωση και την συζήτηση που διεξήχθη βγήκαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα με κυριότερα την έλλειψη ενημέρωσης και επικοινωνίας με το σωματείο  τα προηγούμενα χρόνια.

Το νέο Δ.Σ υποσχέθηκε θα αγκαλιάσει όλο το νησί όπως έπρεπε να είναι γιατί Εύβοια δεν είναι μόνο η Χαλκίδα. Η επόμενη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Βόρεια Εύβοια, σε ημερομηνία και τόπο τα οποία έγκαιρα θα γνωστοποιηθούν. 

Επιστροφή