Δυο Σκυριανοί ηγέτες της ΑΕΚ

Δυο Σκυριανοί ηγέτες της ΑΕΚ
9 Οκτωβρίου 2014, 16:15
A+ A-
Εγινε η πρώτη αλλαγή προπονητή στην Εύβοια
Με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Εύβοιας και με ...καθυστέρηση λίγων ημερών λόγω της αναβολής των αγώνων με την αποφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, η πρώτη αλλαγή προπονητή στον ποδοσφαιρικό χώρο της Εύβοιας είναι γεγονός.

Στην ΑΕΚ Χαλκίδας και μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ελλήσποντο με το σαρωτικό 5-2, ο Κώστας Σταματίου αντικαταστάθηκε από τον Μάρκο Καραμανή.

Ετσι, η φιλόδοξη, φέτος, ΑΕΚ θα πορευθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος με δυο Σκυριανούς να έχουν τα  διοικητικά και τεχνικά ηνία.

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης, πρόεδρος των κιτρινόμαυρων, είναι από τη Σκύρο, όπου μάλιστα είχε αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής στην τοπική ομάδα, πριν μετακομίσει στη Χαλκίδα και αναπτύξει επιχειρηματική δράση.

Ο Μάρκος Καραμανής με καταγωγή κι αυτός από το ίδιο νησί, είχε αγωνιστεί σε ομάδες των Αθηνών πριν καταλήξει στον ΑΟ Σκύρου. Εκεί, πριν από 2 χρόνια φόρεσε τη φανέλα του και εκτελώντας παράλληλα χρέη προπονητή,  η ομάδα, που έχει ως σήμα το αλογάκι της Σκύρου, έκανε την πιο μεγάλη ...σούζα στο πρωτάθλημα της Εύβοιας και ανέβηκε το 2013 για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α' κατηγορία.

Στο πρωτάθλημα των μεγάλων η Σκύρος είχε μια πολύ καλή παρουσία,  πάλι με τον Καραμανή ως παίκτη και προπονητή, αλλά φέτος λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Η Χαλκίδα, όμως, είναι κοντά στην πρωτεύουσα και πήρε την απόφαση να κάτσει στον πάγκο της, ξεκινώντας από σήμερα το απογευμα τις προπονήσεις.

Επιστροφή