Τουρίστες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας για 72 ώρες!

Τουρίστες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας για 72 ώρες!
10 Οκτωβρίου 2014, 19:00
A+ A-
Για την ταλαιπωρία κατηγορούν την αεροπορική εταιρεία Ryanair.
Το σενάριο της χολυγουντιανής ταινίας «The Terminal», όπου ο Τομ Χάνκς μένει εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, θυμίζει η περιπέτεια 40 Βρετανών τουριστών που έκαναν διακοπές στην Κέρκυρα. Στο ταξίδι της επιστροφής για το Μάντσεστερ, εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού για ένα τριήμερο.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, αιτία της ταλαιπωρίας ήταν η ακύρωση, λόγω κακοκαιρίας, της πτήσης επιστροφής τους στο Μάντσεστερ, αλλά και η απροθυμία αεροπορικής εταιρείας Ryanair να τους εξυπηρετήσει με έκτακτο δρομολόγιο. Τελικά, μετά από τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το θέμα στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, οι τουρίστες επέστρεψαν στη χώρα τους με αεροπλάνο που έστειλε μετά από 72 ώρες η Ryanair.

«Αυτό ήταν το πρώτο μου ταξίδι με τη συγκεκριμένη εταιρεία και ήταν αηδιαστικό» δήλωσε σχετικά 57χρονος επιβάτης και 52χρονη επιβάτισσα σημείωσε: «Μείναμε σε ένα all inclusive resort και γι' αυτό δεν είχαμε πάρει πολλά λεφτά μαζί μας. Έτσι, βρεθήκαμε "όμηροι" στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, χωρίς χρήματα για φαγητό, ούτε καν για νερό»!



Επιστροφή