Ο Μαρκόπουλος ...άδειασε τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Μαρκόπουλος ...άδειασε τον Άδωνι Γεωργιάδη
26 Σεπτεμβρίου 2014, 12:52
A+ A-
Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Τρομερό ... άδειασμα στον Άδωνι Γεωργιάδη έκανε το πρωί της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος σχολιάζοντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Σχολιάζοντας την δήλωση του κ. Γεωργιάδη περί απώλειας των καταθέσεων του, ο Κώστας Μαρκόπουλος την συνδύασε με τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και είπε:

" Σαράντα χρόνια γαλουχηθήκαμε με αρχές πρώτα η πατρίδα, μετά η παράταξη, τελευταίος ο εαυτός μας και βέβαια οι καταθέσεις μας."  Η δήλωση του κ. Μαρκόπουλου προκάλεσε αίσθηση στο στούντιο, ενώ δεν παρέλειψε να την σχολιάσει ο κ. Παπαδάκης. τονίζοντας πόσο απαξιωτική ήταν για τον κ. Γεωργιάδη.

Ο τελευταίος έκανε λίγο αργότερα τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, για άλλο θέμα και φυσικά δεν τόλμησε να αρθρώσει την παραμικρή κουβέντα σε σχέση με όσα δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος.


Επιστροφή