Σέξι φωτογραφίες φοιτήτριας στο διαδίκτυο

Σέξι φωτογραφίες φοιτήτριας στο διαδίκτυο
23 Σεπτεμβρίου 2014, 12:16
A+ A-
Την διέσυρε ο πρώην της γιατί χώρισαν.
Φωτογραφίες από ερωτικές στιγμές της είδε φόρα παρτίδα στο ίντερνετ 25χρονη φοιτήτρια πανεπιστημίου της Αττικής! Αποτέλεσμα ήταν να πάθει σοκ και να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Δράστης είναι συμφοιτητής της με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνιο ερωτικό δεσμό. Όταν χώρισαν, όμως, ο φίλος της έστειλε στη σύγκλητο του πανεπιστημίου, ηλεκτρονικό μήνυμα που περιείχε δεκάδες φωτογραφίες της νεαρής που είχαν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων.

Το ροζ υλικό, όμως, δεν έφτασε μόνο στη σύγκλητο, αλλά και σε άλλους φοιτητές. Όπως ήταν αναμενόμενο, η 25χρονη σοκαρίστηκε και έπαθε νευρικό κλονισμό. Έτσι, όχι μόνο νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, αλλά έχασε και την εξεταστική του πανεπιστημίου.

Οι γονείς της, βέβαια, κατήγγειλαν το περιστατικό και ο δράστης του σκληρού εκδικητικού εκβιασμού εντοπίστηκε από άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Συνελήφθη και αναμένεται η δίκη του.

Επιστροφή