Ε, ρε και να έβρισκα τα φράγκα λέει να έβρισκα...

Ε, ρε και να έβρισκα τα φράγκα λέει να έβρισκα...
17 Σεπτεμβρίου 2014, 21:26
A+ A-
Τι θα κάνατε αν βρίσκατε ξαφνικά πολλά λεφτά; Διαβάστε τις απαντήσεις στο ρεπορτάζ του egnomi.gr.
Μπορεί το χρήμα να μην φέρνει την ευτυχία, αλλά μπορεί να ...αγοράσει ευτυχισμένες στιγμές. Αναμφίβολα μία ζωή με πολλά λεφτά την επιθυμούν όλοι, αφού τα χρήματα εξασφαλίζουν ανέσεις και άνετη διαβίωση, χωρίς το άγχος της καθημερινότητας.

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί τι θα κάνατε αν σας ...έπεφταν ξαφνικά πολλά λεφτά, π.χ. από κάποιο λαχείο ή κληρονομιά. Σε ποιους θα λέγατε ότι... κολυμπάτε στο χρήμα και τι θα κάνατε με τόσα λεφτά;

Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά ζητήσαμε και πήραμε από άντρες και γυναίκες, που συναντήσαμε τυχαία στους δρόμους της Χαλκίδας. Διαβάστε αμέσως τι μας απάντησαν:


Ο Αλέξανδρος Ρουχμπάν, φοιτητής του ΤΕΙ Χαλκίδας, θα το έλεγε μόνο σε πολύ δικούς του ανθρώπους και πρόσθεσε: " Δεν θα έκανα μεγάλες σπατάλες, ούτε κραυγαλέες αγορές, για να μην προκαλέσω."


Μόνο σε άτομα της οικογένειάς τους θα αποκάλυπταν ότι έγιναν πλούσιοι οι Παναγιώτης Μωραΐτης και Δημήτρης Βαρελάς, ενώ σχετικά με την ...επένδυση των χρημάτων ο πρώτος σχολίασε: " Θα ξόδευα λίγα-λίγα τα χρήματα". Ο δεύτερος τόνισε: " Θα έκαναν ...φτωχή, αλλά άνετη ζωή, χωρίς κανένας να αντιληφθεί ότι έγινα πλούσιος."


Ζευγάρι είναι ο Δημήτρης Παπασυμεών και η Αργυρώ Αδαμαντίδου, οπότε θα έλεγαν σίγουρα ο ένας στον άλλο ότι τα ...οικονόμησαν. Ο Δημήτρης θα έφευγε στο εξωτερικό (φυσικά θα έπαιρνε μαζί του την Αργυρώ), ενώ η Αργυρώ δήλωσε: "Θα έκανα απλή ζωή χωρίς υπερβολές."


Μετρημένες δήλωσαν ότι θα ήταν και οι φίλες Κατερίνα Πύθουλα και Χριστίνα Θάνου, οι οποίες θα το έλεγαν μόνο στην οικογένειά τους. Η Κατερίνα δε θα άλλαζε καθόλου τον τρόπο ζωής της, ενώ η Χριστίνα τόνισε: "Θα ψώνιζα όσα πράγματα ήθελα, αλλά με ...ρέγουλα και χωρίς υπερβολές."
 

Επιστροφή