ΕΠΣΕ: Δεν γίνονται οι αγώνες για το κύπελλο

ΕΠΣΕ: Δεν γίνονται οι αγώνες για το κύπελλο
6 Σεπτεμβρίου 2014, 14:00
A+ A-
Αναβλήθηκαν οι  αγώνες μετά από αίτηση του Δήμου Χαλκιδέων για γνωστοποίηση της προβλεπόμενης άδειας διεξαγωγής τους
Την τελευταία στιγμή, όπως το συνηθίζουν στην Ελλάδα, ένα έγγραφο από το ΔΟΑΠΠΕΧ ...έβαλε λουκέτο στα γήπεδα της Χαλκίδας και όλοι οι αγώνες που είχαν προγραμματιστεί για το κύπελλο Εύβοιας ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ από την ΕΠΣΕ λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο σφύριγμα στον ποδοσφαιρικό χώρο του νομού μας.

Σήμερα το μεσημέρι από τον υπεύθυνο οργανισμό άθλησης της Χαλκίδας, το οποίο υπογράφει ο Δ/ντής Φώτης Γκούνης εστάλη στην Ενωση της Εύβοιας και ζητούσε από την ΕΠΣΕ να "...γνωστοποιήσει την προβλεπόμενη άδεια διεξαγωγής αγώνων από την οικεία περιφέρεια".

Σημειώνουμε ότι το σχετικό έγγραφο της Ενωσης έχει σταλεί από την προηγούμενη βδομάδα, αλλά όπως φαίνεται οι αρμόδιοι του ΔΟΑΠΠΕΧ ...το πήραν χαμπάρι λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Ως συνήθως στην αγωνιστική πρεμιέρα, το θέμα ¨Καταλληλότητα  γηπέδων και αδειες τέλεσης αγώνων",  συζητιέται έντονα αλλά πάντα ξεχνιέται, αφού όλοι σχεδόν οι φορείς το παραβλέπουν , άλλωστε δεν διαθέτονται και τα παραίτητα χρήματα γιοα να γίνουν ...στολίδια.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΕ, όμως, δεν θέλησε να μπλέξει και ανέβαλε, όχι μόνο τα παιχνίδια που θα γίνονταν στην περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων, αλλά και όλους τους αγώνες της Α' φάσης του κυπέλλου, κι έτσι η επίσημη πρεμιέρα ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, ίσως και επ' αόριστο!!!


Επιστροφή