Ντοκιμαντέρ για το νερό και παιδική ταινία στην Κύμη

Ντοκιμαντέρ για το νερό και παιδική ταινία στην Κύμη
20 Αυγούστου 2014, 10:11
A+ A-
Από τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κύμης. 
Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κύμης διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων, με προβολές ταινίας και ντοκιμαντέρ την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Αυγούστου, με κοινή ώρα έναρξης στις 9:15 το βράδυ, στο Θέατρο του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης.

Την Τετάρτη 20 Αυγούστου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Περιβάλλοντος Κύμης, θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ "στ-αγώνες", το οποίο αναφέρεται στις περιπέτειες του νερού στην Ελλάδα.

Στο εισαγωγικό σημείωμα των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής: " Ενώ οι πηγές μας στερεύουν και το νερό στις βρύσες μας λιγοστεύει, κάποιοι συνεχίζουν να ρυπαίνουν ατιμώρητα και κάποιοι άλλοι θέλουν να πωλήσουν τα νερά των τόπων μας σε επιχειρήσεις και εταιρείες, ελληνικές και ξένες … "

Την Πέμπτη 21 Αυγούστου θα προβληθεί η παιδική ταινία "The Lorax". Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και στις δύο εκδηλώσεις.

Επιστροφή