Σεξ με ντελίβερι πρόσφερε 35χρονος στη Χαλκίδα
Το βράδυ της Κυριακής 17 Αυγούστου συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 35χρονος Πακιστανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο 35χρονος κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, εξέδιδε στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες έναντι χρηματικού αντιτίμου και οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή του.
Στη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίσθηκε ο 35χρονος να κινείται με το αυτοκίνητό του και να μεταφέρει σε σπίτι δύο ομοεθνών του, μία 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας. Όπως προέκυψε, οι δύο ομοεθνείς του 35χρονου, είχαν έλθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο και έναντι χρηματικού ποσού, είχε συμφωνηθεί η ερωτική συνεύρεση με την 25χρονη Ρουμάνα.
Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 35χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.
Στην κατοχή της 25χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος της βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση τον Νόμο «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».
Αντίθετα ο 35χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.