Στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης ο Αναγνωστάκης

Στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης ο Αναγνωστάκης
24 Ιουλίου 2014, 14:45
A+ A-
Συμπαράσταση στο σκληρά δοκιμαζόμενο λαό.

Πεδίο σφαγής από τα ισραηλινά στρατεύματα έγινε για ακόμη μια φορά η Λωρίδα της Γάζας με τις εικόνες νεκρών αμάχων να κάνουν το γύρο του κόσμου και να προκαλούν αποτροπιασμό.

Η Ομάδα Φιλίας Ελλάδας Παλαιστίνης του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέφθηκε την Τετάρτη 23 Ιουλίου την Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα. 

Εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση των Ελλήνων στο παλαιστινιακό λαό και δήλωσε στον πρέσβη Μαρουάν Τουμπασί πως τάσσεται υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή και υπέρ της ελευθερίας και ανεξαρτησίας της Παλαιστίνης.

Επιπλέον, δεσμεύτηκε να συγκληθεί άμεσα η αρμόδια Επιτροπή της Βουλή για να ενημερωθεί αρμοδίως περί του ποιες πρωτοβουλίες θα λάβει η ελληνική κυβέρνηση σε διπλωματικό επίπεδο για την επαναφορά της ειρήνης στη Μέση Ανατολή.

Στην ομάδα Φιλίας συμμετείχαν ακόμη ο Σπύρος Χαλβατζής από το ΚΚΕ, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Τριαντάφυλλος από το ΠΑΣΟΚ.

Επιστροφή