Παρών ο Αναγνωστάκης στην συνάντηση για την Κεντροαριστερά

Παρών ο Αναγνωστάκης στην συνάντηση για την Κεντροαριστερά
23 Ιουλίου 2014, 18:49
A+ A-
ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ συζήτησαν για το μέλλον τους.

Συνάντηση είχαν αντιπροσωπείες της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον της κεντροαριστεράς στη χώρα. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ παρόντος και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος συμμετέχει στην αντιπροσωπεία του κόμματος που έχει συσταθεί γι' αυτό το σκοπό.

Παρόντες από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ ήταν και οι: Θανάσης Θεοχαρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και Στέφανος Μανίκας, μέλος του συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας. 

Το ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπησαν οι: Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κυριάκος Πιερρακάκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Δημήτρης Καρύδης, Γραμματέας Επικοινωνίας.

Ο κύριος Θεοχαρόπουλος τόνισε μετά τη συνάντηση ότι το κλίμα ήταν καλό και υπήρξε συμφωνία σε αρκετά σημεία μετά των συμμετεχόντων.


Επιστροφή