Διαμαρτυρία γονιών στη Χαλκίδα για την αποτυχία των μαθητών της Α΄Λυκείου

Διαμαρτυρία γονιών στη Χαλκίδα για την αποτυχία των μαθητών της Α΄Λυκείου
21 Ιουλίου 2014, 08:13
A+ A-
Η Τράπεζα θεμάτων στέλνει πολλούς μαθητές για επανεξέταση.
Τις δυο προηγούμενες εβδομάδες Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων από τη Χαλκίδα και τις γύρω περιοχές ήρθαν σ' επαφή με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας για το θέμα της τράπεζας θεμάτων και των αποτελεσμάτων της Α' Λυκείου, που μετά από τρεις διορθωτικές εγκυκλίους δεν φαίνεται να αλλάζει δραστικά την εικόνα της μεγάλης αποτυχίας των μαθητών.

Πραγματοποιήθηκαν δυο συναντήσεις με γονείς στα γραφεία της ΕΛΜΕ και μια παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας , όπου επιδόθηκε και ψήφισμα στην Διευθύντρια, προκειμένου να προωθηθεί στους καθ' ύλην αρμόδιους!

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε επιφυλακή μέχρι την οριστική κατάργηση του νόμου, που καθιέρωσε την τράπεζα θεμάτων στις εξετάσεις της Α΄Λυκείου και οδήγησε τους μαθητές σε παταγώδη αποτυχία.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η ΕΛΜΕ Εύβοιας θα οργανώσει μαθήματα αλληλεγγύης σε μαθητές της Α' Λυκείου που παραπέμπονται για επανεξέταση το Σεπτέμβριο. 

Επιστροφή