Ο γιος έμπλεξε και τον πατέρα με την Αστυνομία

Ο γιος έμπλεξε και τον πατέρα με την Αστυνομία
13 Ιουλίου 2014, 17:15
A+ A-
Συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών 28χρονος.

Δεν φτάνει που κατείχε παράνομα όπλα και ναρκωτικά έμπλεξε και τον πατέρα του. Ο λόγος για 28χρονο, από την ευρύτερη περιοχή της Σπερχειάδας Φθιώτιδας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο 12 Ιουλίου.

Μετά από έρευνα αστυνομικών, βρέθηκαν στο σπίτι του 28χρονου ένα πιστόλι φωτοβολίδων με γεμιστήρα, ένα περίστροφο με κομμένη κάνη, μία κάνη κυνηγετικού όπλου, κομμένη σε δύο τμήματα.

Επίσης δύο φυσίγγια των 9mm και ένα αβολίδοτο φυσίγγιο, αγνώστου διαμετρήματος, μία δερμάτινη θήκη όπλου και μία νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 71 γραμμαρίων.

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, η κάνη που ήταν κομμένη σε δύο τμήματα, ανήκε σε κυνηγετικό όπλο, ιδιοκτησίας του 56χρονου πατέρα του 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη επίσης για πλημμελή φύλαξη κυνηγετικού όπλου.

Στη φωτογραφία όλα όσα βρέθηκαν στο σπίτι του 28χρονου.

Επιστροφή