Δύο τόνοι ηρωϊνης «δωρεάν στα πρεζόνια»

Δύο τόνοι ηρωϊνης «δωρεάν στα πρεζόνια»
26 Ιουνίου 2014, 15:00
A+ A-
Το πρότεινε ο Θάνος Τζήμερος.
Να μην καταστραφεί το φορτίο των δύο τόνων ηρωίνης που βρέθηκε και κατασχέθηκε πρόσφατα από τις ελληνικές Αρχές προτείνει ο πρόεδρος της «Δημιουργία, ξανά!» Θάνος Τζήμερος και να δοθεί «δωρεάν στα πρεζόνια»!

O πολιτικός υποστηρίζει, ότι μέχρι τώρα τα ναρκωτικά που κατάσχονται από την αστυνομία αποτεφρώνονται σε υψικαμίνους και αυτή «Είναι η ιδανική επιλογή -όπως λέει- για να... κρατιέται ψηλά η τιμή τους και να συνεχίζει το κύκλωμα την εγκληματική του δραστηριότητα».

Προτείνει λοιπόν στην Kυβέρνηση να μην κάψει την ηρωϊνη. Συγκεκριμένα λέει: «Αυτούς, όμως τους δύο τόνους μην τους κάψετε. Τολμήστε το. Αποθηκεύστε τους σε ασφαλές μέρος και δώστε την ηρωίνη δωρεάν στα πρεζόνια».

«Καλέστε τους με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη, να τους πείτε ότι δεν τους θεωρείτε εγκληματίες, αλλά συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη, ότι η Πολιτεία θέλει να σταθεί δίπλα τους κι ότι μπορούν, μέχρι να αποφασίσουν να ξεκινήσουν θεραπεία απεξάρτησης, να παίρνουν τη δόση τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με ιατρική φροντίδα και με αποστειρωμένες σύριγγες. Δύο τόνοι ηρωίνη θα επαρκέσουν για να καλύψουν την εγχώρια ζήτηση για χρόνια».

Επιστροφή