Έσωσαν 28χρονο από την αυτοκτονία
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας έσωσε 28χρονο, ο οποίος έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, εκδηλώνοντας την πρόθεσή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης στο διαδίκτυο.
Συγεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιουνίου, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι άτομο εξαιτίας έντονης ψυχολογικής πίεσης, εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.
Άμεσα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξήγαγαν ενδελεχή ψηφιακή αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη του ατόμου, αλλά και τη διεύθυνση κατοικίας του σε περιοχή της Αθήνας.
Όπως εξακριβώθηκε πρόκειται για 28χρονο Έλληνα, με τον οποίο ήρθε σε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία αστυνομικός της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του παρείχε την απαραίτητη υποστήριξη.
Παράλληλα, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, μετέβησαν στο σπίτι του, όπου εντόπισαν τον 28χρονο, ο οποίος στη συνέχεια διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.