Έκοψε 5.686 κλήσεις η Τροχαία μέσα στο Μάιο
Οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησαν πολλούς ελέγχους και βεβαίωσαν χιλιάδες ( κατά κυριολεξία) παραβάσεις σε οδηγούς στους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τον μήνα Μάιο.
Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, τον Μάιο του 2014 βεβαιώθηκαν συνολικά 5.686 παραβάσεις και συγκεκριμένα: 1.310 για υπερβολική ταχύτητα, 70 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη), 86 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 114 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση, 122 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση.
Επίσης 25 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 19 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 27 για αντικανονικό προσπέρασμα, 6 για αντικανονικούς ελιγμούς, 6 για παραβίαση προτεραιότητας, 851 για παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων, 132 για παραβάσεις Κ.Τ.Ε.Ο., 13 για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, 54 για φθαρμένα ελαστικά και 2.851 λοιπές παραβάσεις.