Ο Σίμωσης πήγε στη Σκύρο για απονομές
Στη Σκύρο μετέβη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας Παναγιώτης Σίμωσης , όπου το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιουνίου απένειμε τις Βεβαιώσεις παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποίησε το Επιμελητήριο Ευβοίας.
Συγκεκριμένα, οι επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου, εκπαιδεύτηκαν και καταρτίστηκαν σε προγράμματα με τίτλο: «Επιμόρφωσης εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Βʼ και Γʼ κατηγορίας επικινδυνότητας».
Πιο συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν δύο προγράμματα για Τεχνικό Ασφαλείας Γ΄ κατηγορίας και ένα τμήμα για Τεχνικό Ασφαλείας Β΄ κατηγορίας, ενώ αναμένεται εντός του καλοκαιριού να ξεκινήσουν άλλα δύο προγράμματα τεχνικών ασφαλείας και 1 πρόγραμμα ΕΦΕΤ (Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων).