Πικρία από τον Δημήτρη Θωμά για την εκλογική ήττα

Πικρία από τον Δημήτρη Θωμά για την εκλογική ήττα
27 Μαΐου 2014, 07:41
A+ A-
Χαρακτήρισε ανακόλουθο το αποτέλεσμα με το έργο που έχει γίνει στο Δήμο.

Δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία του για την ήττα στις εκλογές ο Δημήτρης Θωμάς, ο οποίος στη δήλωσή του χαρακτηρίζει ανακόλουθο το εκλογικό αποτέλεσμα με το έργο που έχει γίνει στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Θωμάς τονίζει στη δήλωσή του ότι:

"Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής είναι κατά τη γνώμη μας ανακόλουθο με την προσπάθεια και το έργο της 3ετίας που πέρασε. Δώδεκα χρόνια Δήμαρχος στον Δήμο  Κύμης  και στη συνέχεια στον Καλλικρατικό Δήμο  Κύμης – Αλιβερίου,  ήταν για μένα μοναδική τιμή και μεγάλη ευθύνη. 

Είναι όμως  σαφής η εντολή των συμπολιτών μας και είναι απολύτως σεβαστή. Εμείς θα τιμήσουμε το νέο μας ρόλο με όλες μας τις δυνάμεις και θα εργαστούμε υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μας.  

Να συγχαρώ τον νικητή των εκλογών κ. Μπουραντά και τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» , να  τους  ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στη νέα αυτοδιοικητική τους θητεία και να δηλώσω ότι από 1/9/2014 που θα αναλάβουν καθήκοντα, όποτε κι όταν χρειαστούν κάτι από μένα, θα είμαι δίπλα τους για το καλό του Δήμου μας."

Επιστροφή