Ισόβια σε 35χρονο για την άγρια δολοφονία 20χρονης φοιτήτριας

Ισόβια σε 35χρονο για την άγρια δολοφονία 20χρονης φοιτήτριας
12 Μαΐου 2014, 09:18
A+ A-
Ο δράστης είχε σκοτώσει την κοπέλα με 35 μαχαιριές σε καφετέρια.
Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κέρκυρας ο 26χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε μαχαιρώσει επανειλημμένως 20χρονη φοιτήτρια στην κεντρική πλατεία των Φιλιατών, στη Θεσπρωτία. 

Ο δράστης ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι η κοπέλα τον είχε απορρίψει ερωτικά και δεν το άντεξε. Στοιχεία ή μαρτυρίες, ωστόσο, που θα επιβεβαίωναν ότι οι δύο νέοι είχαν ερωτική σχέση δεν υπήρξαν, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να μην αναγνωρίσει ότι επρόκειτο για έγκλημα πάθους, καταδικάζοντας τον σε ισόβια κάθειρξη. 

Να θυμίσουμε ότι το έγκλημα είχε γίνει τον Απρίλιο του 2013. Η 20χρονη καθόταν με την παρέα της σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία των Φιλιατών. Ο δράστης την πλησίασε και μετά από λογομαχία, έβγαλε μαχαίρι, τραυματίζοντας την με 35 χτυπήματα στο λαιμό και τον θώρακα.

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή ενώ η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε. Ο 26χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Επιστροφή