Ξεχωριστοί αγώνες ποδηλασίας στη Χαλκίδα

Ξεχωριστοί αγώνες ποδηλασίας στη Χαλκίδα
3 Μαΐου 2014, 09:18
A+ A-
Τους διοργανώνουν τα Special Olympics Ελλάς.
Special Olympics Ελλάς διοργανώνουν, με τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδηλώσεις στη Χαλκίδα την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Μαΐου, με την ευκαιρία των Περιφερειακών Αγώνων Ποδηλασίας.

Την Τρίτη 6 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στην παραλία της Χαλκίδας ( Αγάλματα) θα γίνει η έναρξη των εκδηλώσεων, την οποία θα κηρύξει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός

Θα ακολουθήσουν δράσεις Οδικής Ασφάλειας στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΟΗΕ «2011-2020 10ετία δράσης για την Oδική Ασφάλεια - UN Decade of action for Road Safety». 

Την Τετάρτη 7 Μαΐου, στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθούν αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics στον πεζόδρομο της Παραλίας Χαλκίδας, με τη συμμετοχή Αθλητών Special Olympics Περιφέρειας Αττικής και Κεντρικής Ελλάδας και Αθλητών Ποδηλατικών Συλλόγων Ευβοίας.

Επιστροφή