Χειροπέδες στον πατέρα του Μαζωνάκη

Χειροπέδες στον πατέρα του Μαζωνάκη
16 Απριλίου 2014, 12:45
A+ A-
Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο.
Με χειροπέδες οδηγήθηκε χθες στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη (φωτό δεξιά), Μανώλη Μαζωνάκη (φωτό κάτω σε κέντρο που τραγουδούσε ο γιος του). Συνελήφθη στη Νίκαια με έναλμα που είχε εκδοθεί εις βάρος του για χρέη προς το Δημόσιο.

Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους σχετική απόφαση δικαστηρίου για χρέη του 61χρονου Μανώλη Μαζωνάκη προς την Εφορία, αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία που υπεβαίνουν τις 500.000 ευρώ.

Τα χρέη αυτά προήλθαν σταδιακά από το 2012 έως και το 2013 από τη λειτουργία τεχνικής εταιρείας στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας του διάσημου τραγουδιστή.

Τον Ιανουάριο του 2013, ο 61χρονος επιχειρηματίας είχε συνεληφθη ξανά για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 420.000 ευρώ. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έκανε διακανονισμο για τη σταδιακή αποπληρωμή των χρεών του.

Τώρα, μετά τη δεύτερη σύλληψή του, ο Μανώλης Μαζωνάκης πλήρωσε το ποσό των 17.000 ευρώ, ενώ προέβη σε νέο διακανονισμό για τη διευθέτηση του χρέους τους και αφέθηκε ελεύθερος.

Επιστροφή