Ζωντάνεψε η μνήμη στην Ερέτρια

Ζωντάνεψε η μνήμη στην Ερέτρια
2 Απριλίου 2014, 08:40
A+ A-
Σεμινάριο Πολιτιστικών Θεμάτων για εκπαιδευτικούς στο Γυμνάσιο Ερέτριας.
Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας (με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό Γιάννη Κατσάνο) σε συνδιοργάνωση με το Γυμνάσιο Ερέτριας και την Εταιρεία Ευβοϊκών Σπουδών πραγματοποίησαν την Τετάρτη 26 Μαρτίου σεμινάριο για εκπαιδευτικούς.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα υποδοχής του Γυμνασίου Ερέτριας και το θέμα του ήταν «Η ζωντανή Μνήμη». Προηγήθηκε η ξενάγηση που πραγματοποίησε ο αρχαιολόγος Κώστας Μπουκάρας σε ένα τμήμα της αρχαίας πόλης της Ερέτριας.

Ακολούθησαν στο χώρο του Γυμνασίου οι ομιλίες του Ά. Αράπογλου, Προέδρου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών , της Φ. Μπέλλιου, αρχιτέκτονα και αναστηλώτριας, της Κ. Χατζηγιάννη, Προϊσταμένης των ΓΑΚ – Αρχείων ν. Ευβοίας και της Σ. Κατσάλη και Π. Γκάνη, αρχαιολόγων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συζήτηση και ακολούθησαν εργαστήρια από τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Ερέτριας Α. Γιαννακάρα και Γ. Δημουλά, καθώς και από τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Ά. Καραμπατσώλη.     


Επιστροφή