Εκδήλωση για τον ύπουλο ιό HPV στην Ερέτρια

Εκδήλωση για τον ύπουλο ιό HPV στην Ερέτρια
26 Μαρτίου 2014, 07:39
A+ A-
Πρόκειται για τον ιό που καταστρέφει τις σχέσεις.
Ο Δήμος Ερέτριας και ο Σύλλογος Γυναικών Αμαρύνθου και Περιχώρων διοργανώνει 
εκδήλωση με θέμα: «Ο ύπουλος ιός ΗPV μας αφορά όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου», την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο Λύκειο Ερέτριας. 

Ομιλητής είναι ο  Dr. Παναγιώτης Παπαλάμπρος, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, Λαπαροσκόπος –Κολποσκόπος και Ειδικός στην Εμμηνόπαυση. Μετά την εκδήλωση ο γιατρός θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Ο HPV (Human papilloma virus, ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) είναι ένας ιός που βασίζεται στο DNA (dsDNA) και μολύνει το δέρμα και τις βλεννογόνες μεμβράνες των ανθρώπων

Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωρισθεί 189 υπότυποι του ιού των θηλωμάτων (PV) από τους οποίους οι 120 υπότυποι προσβάλουν τον άνθρωπο (HPV), και περίπου οι 40 είναι σεξουαλικά μεταδιδώμενοι.

Επιστροφή